Categories: Akcie

Farská púť po Taliansku

19.6. – 26.6.2020

1.deň: – odchod z Mútneho do Talianska smer Bologna

2.deň: – príchod v skorých ranných hodinách do Bologne (sv. Imelda) a sanktuárium (s ikonou Panny Márie, ktorú údajne namaľoval Lukáš Evanjelista)        

– odchod do Assisi a prehliadka Assisi, ubytovanie, večera a nocľah

3. deň: – raňajky a odchod do Cascia (sv. Rita). Cestou sa zastavíme v Collevalenza (bl. Matka Speranza) alebo podľa premávky v katakombách Vila San Faustino, Montefalco (sv. Klára z Kríža, bl. Illuminata a  bl. Chiarella)

 – odchod do Ríma, ubytovanie, večera a nocľah

4.deň: – raňajky, odchod do Nettuno (sv. Mária Goretti), kúpanie v mori

– prehliadka baziliky sv. Petra alebo sv. Pavla, večera a nocľah

5.deň: – raňajky a odchod na Monte Cassino (sv. Benedikt, sv. Školastika), prehliadka kláštora a poľského cintorína, odchod do Mugnano del Cardinale (sv. Filoména), odchod do Pompeii, ubytovanie, večera

– po prípade prehliadka Pompeii podľa času príchodu

6.deň: – raňajky, krátka prehliadka Pompeii, odchod do Pietrelciny (rodisko Pátra Pia) a následne San Giovanni Rotondo (sv. Páter Pio), prehliadka, večera, ubytovanie

7.deň: – raňajky, odchod do Manoppello (šatka z tváre Pána Ježiša), cestou domov sa ešte podľa premávky zastavíme v San Maríne alebo Forli (sv. Peregrín)

8. deň: – príchod domov okolo obeda

Cena: 360 eur                    Kontakt: 0918 222 304 , jancerven@gmail.com

Cena zahŕňa: 5x ubytovanie v hoteloch, 5x raňajky, 5x večera, cesta klimatizovaným autobusom, sprievodca, cestovné poistenie (kto už poistenie má, nech to nahlási pri zápise a peniaze sa mu vrátia v autobuse)

Zápis: meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, číslo mobilu a číslo dokladu s ktorým vycestujete a záloha 160€.

klikni tu – plagátik na tlač