Categories: Mládežnícky zbor

Vianočný koncert a 10 rokov Shalom-u

Začiatkom januára 2016 a zároveň stále ešte vo vianočnom období sa uskutočnil druhý vianočný koncert spevokolu Shalom. Tento bol ale o niečo iný – oslavovali sme 10. výročie. Video z koncertu TU.

Myšlienka osláviť 10 rokov spoločne s celou farnosťou uzrela svetlo sveta niekedy v lete roku 2015. Všetky nápady sme poctivo nosili v hlave až do Vianoc, kedy sme počas príprav spevu na Vianoce, ale aj počas poctivého “makania” v škole, pripravovali program, zabezpečovali logistiku, či pozývali hostí. Skúšky na takéto podujatie sú vždy dosť vyčerpávajúce ale vízia, že robíme niečo pre druhých nás motivovala dopredu.

Výsledok stál za to!

Ďakujeme všetkým zúčastnením a všetkým tým, ktorí nás ďobrovoľne podporili. Budeme sa snažiť rozvíjať príležitostí pre mládež v našej farnosti najmä vďaka vaším darom a pozornosti, ktorú nám prejavujete.

Tiež ďakujeme hosťom muzikantom, technikom, pánovi starostovi za kinosálu a šikovným mamám za občerstvenie a sladké potešenie. Je radosť vidieť vo farnosti robiť i takéto veci ako jedna veľká rodina.

Veríme, že sa k nám alebo k iným aktivitám vo farnosti pridajú aj ďalší.Mladí to nie sú zle zboristi, mladý si aj ty. Pridaj sa k nám a zmeň s nami svet!

Ak si sa nemohol zúčastiť, máme aj videjko